Fugler og andre dyr

Fugler, dyr og hage har vert min store hobby siden jeg var en gutt, husker jeg fikk mine første kaniner, duer og sebrafinker og undulater i 7 års alderen, vi flyttet da til Tasta fra Storhaug der jeg fikk mine første «egne ringblomster» som 5 åring i Ramsvik kolonihage. Vi bodde da landlig til på Tasta v/Stavanger,  min far var meget opptatt av hagen, drivhuset og spesielt duer som han hadde hatt siden han var gutt selv. Han var en stor inspirator for meg til et rikt liv med dyr og planter og var med på duemøter da jeg enda satt på ryggen hans. Så frøene for et langt dyreliv blei godt plantet i meg og jeg var frelst for livet.

 

Bildene her representerer flere år med dyrehold og er endret underveis så det utvalget som er vist er ikke nøsvendigvis slik det er pr. dato.  

I vår nåværende bopel på Figgjo, der planter, dyr og fisk har hatt stort fokus i alle de snart over 20 årene vi har bodd her og 25 år i Lillesand før det  er det til tider yrende liv.

Høns

Hobbyhøns har vert en del av livet mitt i mange år, allerde i 1978 var jeg en del av oppstarten på Norsk Rasefjærfeklubb i Kristiansand. Pr. i dag er det rasen Ko Shamo som er «min rase» dette er herlige høns med et spesielt utsenede og et herlig terperament.

Rasen er sjelden i norden og jeg søker hermed samarbeidsparnere i denne interessen.

Ring meg på 901 14 840 eller send en epost: kennet@siwi.no 

 

 

ko.JPG         kylling.JPG

pionus.JPG         jaco.JPG